День соборності України у комунальному закладі “Рубіжанський навчально-реабілітаційний центр “Кришталик”



День соборності України — це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за воз’єднання українських земель в єдину незалежну соборну державу. 16 січня в РНРЦ  «Кришталик» стартував тиждень  присвячений Дню Соборності України, який розпочався відкриттям пізнавального марафону «Україно! Ти для мене – диво!».

Протягом тижня у загонах пройшли години спілкування «Без Соборності немає незалежності» (5-11кл.), «Злилися воєдино однині» (2-4кл.), відео уроки з подальшим обговоренням «Співаємо, славу тій події», захист творчих проектів «Яким я бачу майбутнє своєї держави».

В рамках колективної творчої справи «З Україною в серці» пройшов загальношкільний флешмоб «Діти єднають Україну», була організована фотовиставка «Ланцюжок єднання», книжкова виставка «День Соборності України у дзеркалі історії».

Підсумком КТС «З Україною в серці» стане яскравий, колоритний шкільний ярмарок, який допоможе глибше пізнати учням давні українські традиції та історію героїчного минулого. Святкуючи День соборності, ми віддаємо шану мудрості і патріотизму.