Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації оголошує конкурсний відбір на посаду директора Марківського професійного агарного ліцею (смт Марківка Луганської області)



У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту не нижче ступеня магістра, педагогічний стаж роботи та роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у даному закладі освіти, не менше 3 років, вільно володіють державною мовою, мають організаторські здібності, фізичний і психічний стан яких не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Строк подання заяв з 28 травня 2019 року по 10 червня 2019 року до   17 год.30 хв. (включно).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто подають такі документи:

– письмову заяву про участь у конкурсі;

– особовий листок з обліку кадрів з фотографією;

– автобіографію;

– копії документів про освіту;

– довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465 (Офіційний вісник України, 2000 р., №39, ст.1656)

– копію паспорта, засвідчену претендентом; 

– копію трудової книжки;

– довідку про наявність або відсутність судимості; 

– інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення; 

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

– проект програми розвитку закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Копії документів, які подаються претендентом/кою (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента/ки, засновником або нотаріально та підтверджуються шляхом пред’явлення їх оригіналів.

Документи подаються комісії за адресою: Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації (відділ ліцензування, атестації та роботи з персоналом),  вул. Вілєсова, 10, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, Україна, 93411.  

Телефон для довідок: (06452) 5-48-73.        

Директор Департаменту                                                          Ю. СТЕЦЮК

Наказ  128