Директор Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти Володимир Власов відвідав Луганську область



Сьогодні, 9 липня 2020 року, директор Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти Володимир Власов відвідав Луганську область та перевірив роботу пункту проведення ЗНО № 80, який створено на базі опорного навчального закладу Новоайдарська школа-гімназія Новоайдарської районної ради.

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти (ДРЦОЯО) є активним партнером обласної держадміністрації, Департаменту освіти і науки у вирішенні питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти.

ДРЦОЯО спільно з Департаментом освіти і науки створює мережу пунктів проведення ЗНО, здійснює добір, реєстрацію та навчання персоналу пунктів проведення ЗНО, реєстрацію учасників на основну та додаткову сесію ЗНО, ЄВІ, ЄФВВ.

Після завершення процедури ЗНО відбулася зустріч директора ДРЦОЯО Володимира Власова з директором Департаменту освіти і науки Юрієм Стецюком, під час якої були оговорені питання подальшого співробітництва щодо організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в області.

Директор Донецького центру Володимир Власов зустрівся на особистому прийомі з головою обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Гайдаєм. Він відзначив високий рівень підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в області, створення комфортних та безпечних умов на всіх пунктах, звернув увагу на високі показники явки учасників тестування.

Голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай висловив слова вдячності за високу оцінку діяльності всіх структурних підрозділів, залучених до організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в області.