Дискусійний «Круглий стіл» на тему: «Змінимо країну разом»



У вівторок 25 жовтня відбулася зустріч за круглим столом на тему: «Змінимо країну разом».

Учасниками заходу стали Мухтаров Д.Х. – голова райдержадміністрації, Лемешко Г.А. – заступник голови райдержадміністрації, Янголенко О.В. – керуюча справами районної ради, Юхновець О.П. – начальник відділу освіти, керівники інших структурних підрозділів райдержадміністрації та делегація педагогів із Західної України, які перебувають на теренах Сватівщини з метою обміну педагогічним та культурним досвідом.

2У ході засідання було обговорено особливості національно-патріотичного виховання дітей та молоді у східних та західних регіонах нашої держави, організацію спортивно-масової та позашкільної роботи. Також розглядалися питання щодо системи охорони здоров’я та якісної освіти, культурного та соціального розвитку.

Гості зі Львівщини та Тернопільщини розповіли про свій багаторічний досвід участі у різноманітних інвестиційних проектах та грандах, що дає змогу поступово оновлювати матеріально-технічне забезпечення закладів освіти, здійснювати заходи з енергозбереження тощо.

5Як стверджували учасники «круглого столу», сьогодні дуже актуальним є питання національно-патріотичного виховання. Тому як на Заході, так і на Сході нашої держави цьому питанню приділяють велику увагу, щоб виховувати справжніх українців, які будуть гідними громадянами та розбудовуватимуть Україну. Кожен, хто взяв участь у дискусійному засіданні, зробив висновок, що наша країна в надійних руках, адже сила народу в його єдності.