Додаткова сесія тестування з фізики



Сьогодні, 08 липня 2021 року, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з фізики.

Для проведення ЗНО з фізики під час додаткової сесії залучено 10 педагогічних працівників, які виконували обов’язки персоналу пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Всі вони пройшли навчання та інструктаж.

Пропуск учасників до пункту проведення ЗНО розпочався о 09.50 та продовжувався до 10.50. Під час пропуску медичний працівник проводив термометрію та візуальний огляд учасників на предмет виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Жодного учасника з ознаками ГРЗ не виявлено.

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики під час додаткової сесії зареєструвалось 20 учасників, з них 9 осіб взяли безпосередню участь у тестуванні, що складає 45% від загальної кількості зареєстрованих.

Відповідно до листа Українського центру оцінювання якості освіти від 08.07.2021 року № 02-20-13/1297 під час технологічної перерви проведення загального контролю із використанням спеціальних приладів (металодетекторів) не передбачено.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з фізики складався з 38 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам було відведено 180 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 64 балам.

9 липня 2021 року продовжиться додаткова сесія ЗНО тестуванням з української мови і літератури, для участі в якому зареєструвалися 141 учасник.