Доцент Луганського державного університету внутрішніх справ ім.Е.О. Дідоренка став лауреатом Премії імені Ярослава Мудрого



1На спільному урочистому засіданні Президії Національної академії правових наук України та вченої ради Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулося нагородження лауреатів Премії імені Ярослава Мудрого.

За результатами таємного голосування комітету з присудження Премії в номінації “За видатні досягнення в науково-дослідницькій діяльності з проблем правознавства” лауреатом Премії імені Ярослава Мудрого став доцент ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка Сергій Іваницький, який був нагороджений дипломом, пам’ятним нагрудним знаком (медаллю) та грошовою премією.

36Згідно Положення про Премію імені Ярослава Мудрого, присудження вказаної Премії є колективним визнанням видатних заслуг правознавців – науковців та практикуючих юристів у розбудові правової демократичної держави Україна. Присудження Премії має за мету відзначити не тільки видатні досягнення в галузі юридичної науки, у підготовці юридичних кадрів, за заслуги в законотворчій, судовій та іншій правозастосовчій діяльності юристів, а й стимулювати їх до активної та плідної роботи на благо нашої держави.

Колектив університету вітає колегу із професійним визнанням та бажає подальших творчих здобутків!