До Дня Національної гвардії України



20-23 березня 2018 року за сприяння Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації в закладах загальної середньої освіти міст Северодонецьк, Рубіжне, Новоайдар, Щастя, Кремінна групою цивільно-військового співробітництва Національної гвардії України за участю представників (фахівців) Державної служби України з надзвичайних ситуацій були проведені інформаційно-просвітницькі, іміджеві, профорієнтаційні заходи. Офіцери мали можливість поспілкуватись з підлітками, розповісти багато цікавого про повсякденні будні гвардійців, функції та завдання, які виконують підрозділи Національної гвардії.

Не оминули військові також питання мінної безпеки, адже незабаром в загальноосвітніх закладах області розпочнуться весняні канікули, що супроводжуватимуться відпочинком та прогулянками на природі. Найефективніша зброя проти боєприпасів та саморобних вибухових пристроїв – поінформованість населення. Враховуючи особливості нашого регіону та наслідки, які залишили пособі бойові дії,  в усіх закладах освіти Луганщини системно плануються і проводяться профілактичні заходи подібного спрямування, аби запобігти нещасним випадкам серед дітей та молоді.

Сьогодні 26 березня 2018 року в Україні відзначається День Національної гвардії України.

Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації щиро вітає з цим професійним святом наших друзів на чолі з полковником Голумбівським В.М., начальником відділу інформаційної підтримки Іміджево-видавничого центру Національної Гвардії України, старшим офіцером відділу інформації і комунікації НГУ.

Сила й міць української держави у єдності армії та народу, тож продовжимо співпрацю заради успішного майбутнього України!