ДЮСШ – посол Сватівщини в Україні та Європі



2З 16 по 18 вересня 2016 року в старовинному австрійському місті Штайр пройшли змагання ХVІІІ Чемпіонату Європи з Годзю-рю карате, на яких у складі збірної команди України виступали 7 представників Сватівської дитячо-юнацької спортивної школи Луганської області.

Загалом же в чемпіонаті, в якому участь взяли 760 спортсменів з 19 країн Європи, збірна України з результатом – 5 золотих, 4 срібних та 26 бронзових нагород – посіла 8 загальнокомандне місце.

31В результаті змагань тренер-викладач відділення карате-до, майстер спорту України Батраков Олександр Валерійович у змаганнях з шобу-куміте серед ветеранів виборов третє місце, а його вихованці в різних вікових та вагових категоріях, в різних видах програми вибороли ще три бронзові нагороди. Відзначились Пискун Валерія, Мирошниченко Дмитро та Доценко Артем.

Не менш вдалими виявились виступи їхніх товаришів з відділення боротьби. 12-15 вересня 2016 року виступаючи на змаганнях Кубку України – Всеукраїнського турніру на Кубок федерацій з сумо в місті Очаків Миколаївської області, Івашук Ірина у віковій категорії до 12 років виборола 1 місце, а у категорії до 14 років – 2 місце турніру. Ще три вихованці сватівської ДЮСШ вибороли бронзові медалі змагань: Нещерет Богдан у віковій категорії до 16 років, а Скрипник Анна та Рудой Антон у категорії до 18 років. Тренує юних сумоїстів – капрал Національної Поліції України – Цикалов Євген Олександрович.

Вітаємо з видатними досягненнями та бажаємо нових успіхів на спортивному Олімпі!