Заклади професійної освіти Луганщини взяли участь у ХІІІ Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»



Професійна освіта Луганщини в черговий раз стала учасницею щорічного масштабного заходу у галузі освіти – ХІІІ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Цього року наш регіон представляли Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Луганській області та 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Це був цікавий та безцінний обмін досвідом використання сучасних освітніх технологій і ресурсів, цифрових інструментів в освітньому процесі; презентація кращих педагогічних практик, творчих ідей і перспектив; демонстрація сучасного навчального обладнання, програм, методичних матеріалів від науковців та освітян-практиків.

За результатами участі у виставці ДНЗ «Луганський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» удостоєно почесним званням «Лідер інновацій в освіті».

Шість закладів професійної освіти області відзначено у конкурсі з тематичних номінацій та нагороджено золотими медалями:

* НМЦ ПТО у Луганській області ;

* ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей»;

* Лисичанський професійний торгово-кулінарний ліцей;

* Марківський професійний аграрний ліцей;

* Новоайдарський професійний аграрний ліцей;

* Навчальний пункт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Луганській області.

Вітаємо переможців із заслуженою нагородою та бажаємо нових звершень на освітянській ниві!