Засідання Конкурсної комісії конкурсної комісії з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету



14 червня 2018 року у Департаменті освіти і науки облдержадміністрації відбулося Засідання Конкурсної комісії конкурсної комісії з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету.

На конкурс освітніх обмінів було подано 44 проекти комунальних закладів освіти з  усіх міст обласного значення та районів області. Партнерами учасників конкурсу заявлені заклади освіти міст Львова,  Борислава, . Трускавця,  Червонограда, Бродівського, Городоцького, Дрогобицького, Жовківського, Золочівського, Мостиського, Перемишлянського, Радехівського, Самбірського, Сколівського, Сокальського, Старосамбірського та Турківського районів Львівської області.

Члени комісії розглянули та затвердили результати адміністративної оцінки проектів та визначили учасників ІІ етапу конкурсу, яким відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29 березня 2018 року № 251, передбачено відкритий захист проектів.

Інформацію про час та місце проведення ІІ етапу конкурсу буде оприлюднено на сайті Луганської обласної державної адміністрації.