Засідання педагогічної ради



Відповідно до плану роботи навчального закладу на 2016/2017 навчальний рік,  з метою реалізації єдиної науково-методичної теми «Забезпечення якісної освіти учнів сільської школи в умовах особистісно орієнтованого навчання і виховання», координації зусиль та підвищення фахового рівня педагогічних працівників 03 листопада 2016 року у Мусіївському навчально-виховному комплексі відбулося чергове засідання педагогічної ради у формі «круглого» столу – тренінгу за темою «Формування пізнавальної активності учнів як фактор особистісного зростання в системі реалізації компетентнісної освіти».

На заході були присутні гості: завідувач Міловського районного методичного  кабінету Лимар Г.І. та вчитель української мови та літератури Червоноградського навчально-виховного комплексу № 10 Львівської області Криштопа О.І.

В ході роботи педагогічні працівники прийняли активну участь у різноманітних інтерактивних вправах, використовували різні прийоми роботи в групах,  переглянули та обговорили виступи-презентації заступника директора з дошкільного виховання  Кривульчак Т.І., заступника директора з навчально-виховної роботи Сусоєвої О.О., керівника Школи молодого вчителя Осінцевої С.В., керівника шкільного методичного об’єднання  вчителів початкових класів Шлапак Л.В. та заступника директора з науково-методичної роботи  Мануйлової О.В..

В ході зустрічі про свій досвід роботи розповіла колега із Львівської області. Ольга Іванівна відповіла на запитання педагогів навчального закладу, поділилася враженнями про перебування на нашій землі та презентувала власний вірш, присвячений безмежним східним степам.