Заходи з нагоди відзначення Дня захисника України



Digital CameraЗ метою  вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві в загальноосвітніх школах Міловського району з 05.10.2015 по 15.10.2015 пройшли заходи з нагоди відзначення Дня захисника України.

В кожній із шкіл пройшли Уроки мужності,  козацькі естафети « В єдності наша сила» , Козацькі розваги, уроки з елементами історичної реконструкції.

DSCN7840 (1)Організовано  відбулися зустрічі з учасниками АТО,зокрема в Міловській ЗОШ І-ІІІ ступенів 08.10.2015  відбулася зустріч з Гордійчуком В.М.- заступником начальника з персоналу, підполковником  відділу прикордонної служби «Мілове» імені В.Банних.

    DSCN7854

Класними керівниками проведено виховні години:

– «Ми українці» (1 клас);

– «Козацькому роду нема переводу» (2, 4 класи);

– «Україна в моєму серці» (3 клас);

– «Люби свій край і захищай» (4 клас);

– «В єдності наша сила» (6 клас);

– «Мужність і відвага крізь покоління» (7,  8 класи).

Проведені екскурсії до  Міловського районного краєзнавчого музею на тему «Вишиванка – душа моєї Міловщини» (5,6,9-11 класи).

Проведено  спортивні змагання «Козацькі розваги» (4-11 класи).

13 жовтня 2015 року в Новострільцівському навчально-виховному комплексі відбулося традиційне свято «Посвята в козачата». Захід відвідали:

Мирний В.І. – голова Міловської райдержадміністрації, Хрипко Н.І.-начальник відділу освіти  Міловської райдержадміністрації, депутати районної ради. Гості привітали всіх з 15-річним  ювілеєм Козацької   общини школи, та передали найщиріші побажання, вітання та подарунки від народного депутата України-Гарбуза Юрія Григоровича, який став одним із засновників Козацької общини школи.Свято було прикрашено виступами юних аматорів Міловщини, інсценуванням козацьких звичаїв та смачним кулішем.