«Золотий фонд» ПРАТ «Азот» (до 30-ї річниці заснування Організації ветеранів України)



30 березня 2017 року в читальній залі бібліотеки ВПУ №92 м. Сєвєродонецька було ніде впасти яблуку, бо тут зібралися учні І курсу та профактив училища, щоб зустрітися з ветеранами профспілкового руху, активістами, спортсменами й просто чудовими позитивними людьми, яких старість дома не застане.

Гуминський Анатолій Васильович багато років займає посаду голови профспілкового комітету непрацюючих пенсіонерів ПРАТ «Азот». Він розповів про роботу профкому – це й допомога нужденним, й організація спортивних змагань, поїздки до Святогорська, оздоровлення пенсіонерів на базах відпочинку, запрошення на концерти й спектаклі…

Про роботу учасників Другої  світової війни, які ведуть виховну роботу серед молоді міста, розповів голова ради ветеранських організацій ПРАТ «Азот» – Воронько Олександр Сергійович.

Незабутньою була зустріч із спортсменами – Руцькою Ніною Петрівною і Величко Ніною Михайлівною. Розповідь про змагання, трофеї і смішні випадки з життя ветеранів спорту оживили аудиторію. Які їх роки! Треба провести велопробіг – поїдуть, змагання з легкої атлетики – побіжать, заплив у басейні – попливуть. Ось із кого треба брати приклад! А ще з нашими учнями хочуть позмагатися у настільний теніс та шахи. Чекаємо на нові зустрічі з «золотим фондом» ПРАТ» Азот».