Зустріч голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з обдарованою молоддю



17 травня 2017 року обдаровані учні 12 міст та районів нашої області мали змогу зустрітися з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом.

«У цей час важливо дотримуватися розумної стратегії розвитку навчальних закладів, молодіжного руху в області, – звертаючись до школярів, наголосив він. – Бо тільки ви згодом зможете довести до завершення всі ті напрями відбудови країни, регіону, свого міста, які все почали ми».

Присутні у залі засідань облдержадміністрації переможці і наукові керівники Всеукраїнського й обласного етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Всеукраїнських та обласних учнівських олімпіад, Всеукраїнських учнівських турнірів, інших освітніх конкурсів отримали заслужені дипломи, подяки і цінні подарунки від Юрія Гарбуза та директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрія Стецюка.

За допомогою відкритого мікрофону діти поспілкуватися з очільником Луганщини: у дружній атмосфері поставити Юрію Григорійовичу цікаві та серйозні запитання, висловили подяку за його активну підтримку освіти Луганщини та роботи обласної Малої академії наук учнівської молоді.

Зазначимо, що у 2017 році на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді змагалося 85 учнів, 31 з яких стали переможцями. А 20 слухачів-членів МАН області стали учасниками Всеукраїнського етапу у м. Києві. Шість з них стали призерами – їх відзначали разом з їхніми науковими керівниками.

«Вважаю, що подібні зустрічі з молоддю відтепер стануть регулярними, – наголосив очільник області. – Усвідомлюючи, що насамперед треба втілювати на Луганщині, впевнений, що саме з такою молоддю, яка вже в найближчому майбутньому прийме естафету подальшого розвитку області у батьків, все у нас буде добре!»

Бажаємо усім учасникам заходу успіхів у навчанні, реалізації своїх мрій заради миру та процвітання нашої Луганщини.