Книжки – дітям Луганщини



До Дня Конституції України Міністр освіти і науки Лілія Гриневич спільно з командувачем Операції об’єднаних сил Сергієм Наєвим провели акцію щодо передачі художньої, навчальної та методичної літератури до закладів освіти області, які розташовані на лінії розмежування.

Участь у заході взяли співробітники Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, представники закладів освіти, методичних кабінетів (центрів) та відділів освіти.

Книжки отримали 7 шкіл Луганщини: Гірська обласна спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Щастинська обласна загальноосвітня санаторна школа-інтернат, Попаснянські багатопрофільна гімназія № 25 і гімназія № 20, загальноосвітні школи № 1 та № 21, Золотівська загальноосвітня школа № 5.

Передача книжок відбулася в урочистій атмосфері. Дана акція сприятиме успішній реалізації Нової української школи та дасть змогу учням закладів освіти Луганської області, що розташовані на лінії розмежування, навчатися за новими ілюстрованими підручниками, читати рідною мовою кращі зразки вітчизняної та світової літератури.

Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та керівництво зазначених закладів висловлює щиру вдячність командуванню Операції об`єднаних сил та Міністерству освіти і науки.