Команда Міловського рою взяла участь у Всеукраїнській дитячо–юнацькій військово–патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)



image (8)Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30.09.2014 року № 1085 «Про проведення у 2014/2015 навчальному році Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)»

та на виконання п.63 наказу Міністерства освіти і науки України від 06.04.2015 року № 400 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на ІІ півріччя 2015 року за основними напрямами позашкільної освіти» Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді з 13 по 24 серпня 2015 року на території Чернігівської, Сумської та Полтавської областей був проведений III (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» – «Джура – 2015: Гетьманська Україна».

image (3)image (5)image (6)image (7)

У вищезазначеному заході взяли участь 26 команд із усіх куточків України. Команду Луганської області представляв Міловський рой у складі 8 чоловік ( 4 хлопчики, 4 дівчинки) під керівництвом керівника гуртка військово-спортивного клубу «Беркут» Кострикіна Я.Ф. image (2)image (10)image (9) Кожний день був насичений різноманітними заходами: походів, конкурсів, вікторин та змагань, виховних годин, заходів мистецько–естетичного напряму. image (4) Всеукраїнська дитячо – юнацька військово – патріотична гра «Сокіл» («Джура») проводиться з метою виховання у підростаючого покоління найкращих рис воїна-захисника України, гордості за нашу державу, її героїчну історію.

Дуже влучно прозвучали слова Міністра освіти і науки України Сергія Квіта у вітанні до учасників гри: «Національно свідома молодь – це надія України, запорука її достойного майбутнього».