Конкурс «Левеня-2019»завітав на Луганщину



Уквітні 2019 року в навчальних закладах Луганської області було проведеночерговий Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня-2019». Традиційно конкурс проходив у містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Біловодському, Сватівському, Марківському, Міловському, Кремінському, Новопськовському, Троїцькому, Новоайдарському, Попаснянського, Станично-Луганському та Старобільському районах. В цьому році до змагань на знання фізики долучилися ОТГ: Красноріченська, Чмирівська.

Регіональний координаційний центр конкурсу – Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді – згуртував юних фізиків 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів з метою перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці, відчути азарт змагання та радість успіху.

Загалом більше1300 учнів області випробували свої знання з фізики, демонструючи не лише теоретичні напрацювання, але й вміння мислити, розв’язувати нестандартні цікаві задачі.

За сприяння популяризації фізичних знань серед учнівської молоді, широке залучення школярів до участі у конкурсі «Левеня», за допомогу в організації та проведенні конкурсу на високому організаційно-методичному рівні у своєму районі (місті) висловлюємо вдячність начальникам відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад).

Висловлюємо велику вдячність усім учителям-координаторам, які організували та провели конкурс «Левеня-2019» у своїх навчальних закладах.

Вітаємо всіх учасників конкурсу, сподіваємось, що участь в ньому дозволить глибше зрозуміти закономірності законів розвитку Природи, здобути ґрунтовні знання з фізики та добре підготуватися до підсумкової державної атестації, незалежного тестування, успішної професійної кар’єри в конкурентному середовищі.