Конкурс юних історіків



З метою популяризації історичних знань серед учнівської молоді для пізнання власної історії в контексті загальносвітової; активізації та актуалізації вивчення історії у навчальних закладах; підвищення рівня знань з історії; розвитку дослідницьких здібностей учнів; патріотичного виховання школярів та формування у них історичної пам’яті 15 березня 2017 року проводився Міжнародний учнівський конкурс юних істориків «Лелека». На Луганщині регіональним координаційним центром якого виступає комунальний заклад “Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді”.

Цього року 950 учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів 10 міст та районів Луганської області випробували свої знання з історії. Найактивнішими були учасники м. Лисичанська (198), Троїцького (136) та Попаснянського (119) районів.

За підсумками конкурсу, відповідно до набраних балів, учасники будуть нагороджені такими дипломами: «Золотий лелека» – за відмінний результат, «Срібний лелека» – за добрий, «Бронзовий лелека» – за достатній результат та «Сертифікат учасника».

Побажаємо юним історикам наполегливості, терпіння, впевненості, успіху та вдалих підсумків конкурсу!