“Крок до зірок” зібрав яскраві таланти району



1

17 квітня 2015 року у приміщенні  районного Будинку культури Троїцького району відбувся фінал огляду дитячої творчості – фестиваль “Крок до зірок”, у якому взяли участь артисти ДНЗ “Теремок”, “Барвінок” та учні із 8 шкіл району: Троїцької гімназії, Дьомино – Олександрівської, Троїцької, Покровської, Яменської, Привільської, Топольської  ЗОШ І – ІІІ ст. та Сиротинської ЗОШ І – ІІ ст. 

“Крок до зірок” – це не просто свято, а зустріч з відомими  зірочками нашого району,  найнеймовірніші постанови, найнеочікуваніші образи, перші перемоги, позитивні емоції. Фестиваль є прекрасною нагодою для здійснення перших кроків до нових злетів.

На святі були присутні: Олександр Іванов – голова райдержадміністрації, Сергій Терещенко – голова районної ради, Людмила Суська – начальник відділу освіти  райдержадміністрації, Юрій Акунєєв – головний спеціаліст сектору молоді та спорту  райдержадміністрації.

2Фестиваль  проходив за тематикою: “Україна – єдина країна”, “Діти – майбутнє України”, “Великій Перемозі – 70!” Цей захід став доброю традицією. До нього всі учасники  готуються з великим ентузіазмом, відповідальністю, кожен прагне, щоб його виступ був цікавим і неповторним.

    У номінаціях були обрані найкращі:
  • “Кращий ансамбль” – вокальні колективи “Натхнення” та “Веселі нотки”;
  • “Сольний спів” – Полстянкін Олександр, Сагайдак Юлія, Шеховцова Надія, Потоцька Олеся, Безкровний Владислав;
  • “Кращий дует” – Владімірови Світлана та Любов, Урдуханова Аміна та Грибінюк Валентин, Коновалова Ксенія та Старостенко Дарія;
  • “Хореографія” – танцювальні колективи “Журавлята”, “Колорит”, “Позитив”;
  • “Художнє читання” – Коновалова Ксенія;
  • “Театралізація” – Левацький Денис та Радьков Станіслав; в номінації “Юні зірочки” – дитячі колективи ДНЗ “Теремок” та “Барвінок”.

Юні артисти подарували глядачам справжнє свято творчості й таланту.

11Переможці фестивалю були нагороджені грамотами відділу освіти і подарунками від райдержадміністрації. Керівник громадської приймальні Інна Колєснікова вручила усім учасника свята солодощі від народного депутата України Віталія Курила.