Круглий стіл «16 днів проти насильства»



126 листопада 2015 року у рамках акції «16 днів проти насильства» у державному навчальному закладі «Сєвєродонецьке ВПУ»  при підтримці відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради пройшов «Круглий стіл» за участю фахівців правоохоронних органів, психологічної та медичної служби.

Він викликав великий інтерес у молоді і дозволив роз’яснити їй багато важливих питань щодо попередження насильства.

3Роз’яснення (з використанням мультимедійної техніки) давали старший інспектор міського відділу поліції Артем Вадимович Кунченко, практичні психологи Тетяна Анатоліївна Щеглова («Сєвєродонецьке ВПУ) і Оксана Миколаївна Гончар(міський відділ освіти), медичний працівник Сєвєродонецького ВПУ Валентина Олексіївна Бондарева, головні спеціалісти відділу молоді та спорту Світлана Миколаївна Попова і Віта Миколаївна Гашкова. Обговорювалися питання попередження різних видів насильства і усунення його погрози, відповідальності за правопорушення, захисту від посягань на особу і багато інших.

45

Учні виявили і високу активність і розуміння обговорюваних проблем. Зустріч за «Круглим столом» багато чого дала для молоді і в плані особистісного розвитку.