Кубок України серед юнаків з водного туризму



У період з 14 по 18 вересня 2021 року біля смт Есхар Чугуївського району Харківської області відбулися змагання Кубку України серед юнаків з водного туризму. У заході взяли участь команди двох вікових груп Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Полтавської, Сумської та Харківської областей. Луганську область на змаганнях представляла команда старшої вікової групи Сєвєродонецького міського Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді у складі: Гамової Дарії, Рабочої Поліни, Худякова Максима, Мостового Івана, Лемжина Кирила, Таранюка Богдана, Бугаєць Андрія, Василькова Михайла. Тренери команди: Лариса Борисова та Олександр Герасименко.

Змагання з водного туризму включали дистанції «Слалом» на байдарках, катамаранах-двійках, четвірках та каяках, «Рятувальні роботи».

У змаганнях на дистанції «Слалом» на каяках представники Луганщини – Рабоча Поліна та Гамова Дарія посіли друге та третє місця відповідно.

На дистанції «Слалом» на катамаранах змагалися екіпажі на двомісних та чотиримісних катамаранах. За підсумками юні туристи-водники м.Сєвєродонецьк посіли друге місце серед екіпажів-четвірок та третє – серед екіпажів-двійок.

На третій день відбулися змагання на байдарках серед чоловічих та змішаних екіпажів. Серед змішаних екіпажів на третьому місці – команда Сєвєродонецького МЦНПВТКУМ.

У змаганнях на дистанції «Рятувальні роботи на воді» команда м.Сєвєродонецька виборола друге місце.

У загальнокомандному заліку змагань з водного туризму в старшій віковій групі команда Сєвєродонецького міського Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді посіла ІІІ місце.

Усі переможці змагань були нагороджені кубками, грамотами, дипломами та медалями Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо команду з високими результатами та бажаємо нових успіхів і досягнень!