«Лицарі та Панночки Луганщини – 2018»



20 квітня 2018 року в Кремінській обласній спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті відбувся 10-й ювілейний обласний інклюзивний фестиваль «Лицарі та Панночки Луганщини – 2018» для дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями.

На фестивалі були присутні: заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації, Ратіхіна Є.О., директор Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями Баранцова Т.В., представник Асоціації громадських організацій осіб з інвалідністю Надулічний М.П., голова Донецької обласної громадської організації «Союз – організацій людей з інвалідністю України» Паламарчук Н.С., радник з питань захисту, польового офісу Агенства ООН у справах біженців у Сєвєродонецьку Литвиненко О.С., особливі гості фестивалю –  чемпіони Світу з танців на візках Сніжанна та Володимир Кернічні. Відбулося онлайн-привітання учасників та гостей конкурсу “Лицарі та панночки – 2018” від Раїси Панасюк, Урядової уповноваженої з прав людей з інвалідністю.

Усіх присутніх привітали учні школи Панночка Низова М. та Лицар Шарій В. Зі сцени лунали авторські вірші та пісні, глядачі піддавалися лікуванню справжніми сміхотерапевтами, мали змогу переглянути театральну постановку, запальні танці та інші талановиті виступи. Кожен учасник отримав диплом та цінний подарунок. Наймолодші Панночки Нікіфорова А. і Салова Д. та Лицар Сіленко А. були нагороджені діадемами та цінними подарунками від журналу Бізнес Woman, організатора ІІ Міжнародного бізнес-форуму «Бізнес WOMAN 2018» Ганни Крисюк.

Учасники заходу приїздили з різних куточків Луганської області, щоб показати всім, що не дивлячись на неймовірні труднощі, які випали на їхню долю, вони живуть так яскраво, що запалюють інших. Їхнє життя активне, повноцінне, вони домагаються поставлених цілей, творять. Своїми виступами довели всім присутнім у залі, що, не зважаючи на вади в їхньому здоров′ї, вони не здаються, не втрачають сенс свого життя, а добиваються найкращих результатів.

  Більше фото на сторінці у фейсбуці: https://www.facebook.com/osvitaloda