ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗНО – 2016



Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти та Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти провели 14 квітня 2016 року обласну інструктивно-методичну нараду для відповідальних за проведення ЗНО – 2016 у містах та районах, уповноважених осіб, відповідальних та помічників відповідальних за пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Нараду відкрили Тетяна Ткачова, заступник директора Департаменту – начальник управління освіти і науки, виконуючий обов’язки директора, та Юрій Стецюк, проректор з науково-педагогічної роботи ЛОІППО.

Володимир Власов, директор Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, підбив підсумки реєстрації та розповів про готовність до проведення ЗНО – 2016.

Значну частину наради зайняли виступи представників органів влади, служб, що забезпечують організацію та проведення ЗНО – 2016, а саме Ілони Карпенко (Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації), Артема Горобця (УСБ України в Луганській області), Віктора Гончара та Євгенії Савицької (Луганський прикордонний загін), Юрія Дегтярьова (ГУДСНС України в Луганській області), В’ячеслава Абрамова й Андрія Гаврилюка (ГУНП України в Луганській області), Олега Осіпіяна та Андрія Сліпенка (Управління поліції охорони в Луганській області), Петра Лисенка (Луганський обласний вузол спеціального зв’язку).

Останній виступ, присвячений актуальній інформації з питань ЗНО – 2016, підготувала Лариса Лащенко, заступник директора Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Загалом учасники наради отримали актуальну інформацію, яка допоможе їм в організації та проведенні зовнішнього незалежного оцінювання на високому рівні.