Луганський обласний військовий ліцей відвідала делегація Донецької обласної державної адміністрації



Сьогодні, 23 листопада 2021 року,  з ознайомчим візитом до Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» прибула делегація  Донецької обласної державної адміністрації. Заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна  та директор Департаменту освіти і науки Донецької ОДА Тетяна Сідашева, разом з заступником голови Луганської облдержадміністрації Катериною Безгинською та директором Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрієм Стецюком  ознайомились з навчально – матеріальною базою, організацією освітнього процесу, повсякденною діяльністю  ліцею.

З листопада 2014 року  заклад освіти переміщено на підконтрольну українській владі територію до м. Кремінної Луганської області.

З обласного та державного бюджету на відновлення діяльності закладу було виділено значні кошти. За декілька років  було проведено реконструкцію приміщень старої будівлі і стройового плацу, будівництво спортивного комплексу, капітальний ремонт покрівлі та утеплення будівлі ліцею.

Освітній заклад, який поновив свою діяльність в нових умовах, перетворився у сучасний  навчально-виховний  комплекс з військовою спрямованістю, залучивши у свої лави юнаків з усіх міст та районів Луганської області, підконтрольній українській владі.