Луганському обласному Кадетському корпусу вручили Прапор та привели першокурсників до Урочистої клятви



img_082301 жовтня 2016 року ліцеїсти-першокурсники Луганського обласного ліцею «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», який з 2014 року розташований у м.Кремінна, прийняли Урочисту клятву.

З цією знаменною подією у житті кадетів поздоровили – голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, його заступник з питань соціальної та гуманітарної сфери Ольга Лішик, директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк, керівництво Кремінської районної громади, учасники Антитерористичної операції, представники громадськості Луганської області та Кремінського району багаточисельні родичі першокурсників.

img_0979img_0807img_0810

Слова Урочистої клятви, яку в ліцеї традиційно вважають першим кроком до Військової присяги, цього разу проголосили 100 юнаків з усіх міст та районів української Луганщини.

img_0895Не забули юнаки цього дня і своїх вчителів та офіцерів-вихователів, яких вони поздоровили з Днем працівника освіти.

Завершилось свято військово-патріотичною композицією «Рідна Україна» та видовищним Урочистим маршем Кадетського корпусу, який продемонстрував усім присутнім не тільки добрий стройовий вишкіл, але й високий патріотизм майбутніх захисників України.img_1031