ЛУГАНСЬКІ ВАЖКОАТЛЕТИ ПЕРШІ В УКРАЇНІ!



У Закарпатській області (с. Поляна) завершився чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років.

Спортсмени відділення важкої атлетики комунального закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури та спорту» гідно представили Луганську область на всеукраїнських змаганнях.

Учениця 8 класу ШУВАЛОВА Ельміра у в/к 40 кг здобула золоту медаль з сумою двоборства 89 кг. Також ця тендітна дівчина встановила рекорд України у поштовху 50 кг!

Учениця 9 класу ЧМІРЬОВА Анастасія (в/к 45) також стала чемпіонкою України з сумою двоборства 112 кг! Настя виконала норматив майстра спорту України, а також встановила рекорд України до 15 років у ривку – 52 кг!

Ще одна «золота» важкоатлетка, учениця 9 класу – ПУСТОВЄТОВА Єлізавета (в/к 49 кг) здобула перемогу. Її результат – сума двоборства 115 кг!

Вихованці тренерів з важкої атлетики ліцею-інтернату Селіванова Костянтина та Щербо Єлисея, учні 9 класу ЗАМЛИНСЬКИЙ Ілля та АБАКІН Микита у неймовірній спортивній боротьбі у в/к 55 кг зайняти 2 та 3 сходинки п’єдесталу пошани. До речі, 1 місце у цій ваговій категорії також зайняв важкоатлет з Луганщини.

Учень 10 класу ЛЄВАНЗОВ Марк посів 1 місце у в/к 61 кг, а також з сумою двоборства 230 кг виконав норматив майстра спорту України з важкої атлетики та встановив 3 рекорди України до 15 років – у ривку, поштовху та сумі!

Також у спортивній скарбничці Луганської області є ще 4 та 5-ті місця.

А також команда хлопців та команда дівчат зайняли 1 загальнокомандне місце у рейтингу областей України!

Вітаємо переможців!