Луганські кадети відзначили День Збройних сил України



флагУ комунальному закладі «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» відбулися заходи на честь 24-ї річниці Збройних сил України.

IMG_20151208_103253(1)Традиційно професійному святу українських військових у кадетському корпусі приділяють велику увагу. Не став виключенням і цей рік. Кадети прийняли активну участь у творчому конкурсі з української філології «Хто має захищати Україну?» та огляді-конкурсі бойових аркушів «Нашій армії – 24 роки!», переможці та активні учасники яких були заохочені під час урочистого шикування. Також відбулось перше присвоєння спеціальних ліцейських звань «віце-сержант», які отримали ліцеїсти Володимир Погребняк та Павло Нестеренко, а кращім спортсменам були вручені грамоти за активну участь у Ліцейській спартакіаді на честь військового свята.

Особливого значення святкуванню надало нагородження під час урочистих заходів відзнакою Міністерства оборони України – нагрудним знаком «Знак пошани» за зразкове виконання військового обов’язку, вірність військовій присязі та високий професіоналізм військовослужбовців кадетського корпусу – полковника Валерія Ємбакова, підполковника Юрія Лугового та майора Сергія Польного.

IMG_2918 Закінчилися урочистості святковим флеш-мобом «Слава Збройним силам України!».