Луганщина вітає освітян!



Сьогодні, 4 жовтня 2018 року, у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Сєвєродонецьк гостинно зустрічав педагогів міст та районів регіону. Зі щирими словами привітання до освітян Луганщини звернулась заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик, яка у своїй промові звернула увагу присутніх на те, що саме зараз, як ніколи до того, держава опікується питаннями оновлення та розвитку освітньої сфери України, покращує умови роботи педагогів задля зростання якості професійної діяльності. «Без учителя не буває президентів, без учителя не буває бізнесменів, без учителя не буває особистості…» – підсумувала пані Ольга. Зі святом усіх колег привітав директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк. Він поділився своїми переконаннями в тому, що саме педагоги-луганці є найпотужнішим рушієм усіх освітніх перетворень у розрізі реалізації Концепції «Нова українська школа», та побажав усім щастя й натхнення. Понад 250 педагогічних працівників освіти Луганської області отримали заслужені відзнаки від Міністерства освіти і науки України, Луганської ОДА та Департаменту освіти і науки ЛОДА.

За вагомий особистий внесок у розвиток освіти Луганщини, успіхи у справі навчання та виховання, з нагоди професійного свята Почесну відзнаку облдержадміністрації «За розвиток регіону» сьогодні отримав проректор Луганського державного університету внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка В’ячеслав Кім.

Директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрія Стецюка було відзначено нагрудним знаком «Відмінник освіти України».

Висловлюючи подяку колегам, він зауважив, що наші освітяни на високому рівні впроваджують освітні реформи. Це неодмінно має стати свіжим поштовхом у розвитку усієї Луганщини.

Надзвичайно зворушливою танцювально-музичною постановкою висловили свою вдячність усім учителям України мистецькі таланти Луганщини.

  Більше фото: http://oblosvita-lg.gov.ua/луганщина-вітає-освітян