Львівських ліцеїстів радо зустріли на Луганщині



У рамках проєкту «Змінимо країну разом!» до Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» завітали учні Львівського державного ліцею імені Героїв Крут.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая львівських гостей привітала його заступник Катерина Безгинська, яка відзначила, що участь у проєкті згуртовує громадян України й дарує учасникам величезний культурний, освітній та світоглядний досвід.

«Такі візити обміну підтверджують, що в Україні скрізь живуть привітні люди, яких єднають спільні інтереси, цінності та патріотизм. До проєкту за роки його існування долучилися сотні учасників, які стали друзями. Саме таке спілкування єднає нашу державу», – зазначила Катерина Безгинська.

Також гостей привітала виконуюча обов`язки  директора Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Тетяна Ткачова, яка зауважила, що враження від Луганщини та своїх однолітків допоможуть краще усвідомити, що Україна – єдина держава з єдиним народом.

Протягом тижня 29 учнів Львівського державного ліцею імені Героїв Крут в атмосфері братерства й гостинності спілкуватимуться з однолітками та ознайомляться з історією та культурою Луганщини.