Ліцеїсти Кадетського корпусу імені героїв Молодої гвардії склали присягу на Хортиці



Ліцеїсти першого курсу Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», що розташований у Кремінній, склали символічну Присягу в День Захисника та захисниць України ліцеїста на славетному для усіх українців острові Хортиця.

Доповідь про складення присяги першокурсниками прийняв Президент України-Верховний Головнокомандувач Збройних сил України Володимир Зеленський у присутності керівництва сектору безпеки та оборони України, народних депутатів України та представників дипломатичного корпусу. Супроводив та підготував своїх підопічних до складання урочистої присяги начальник Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» бригадний генерал Валерій Ємбаков.

Ця значуща подія назавжди залишиться в серцях та пам`яті юних ліцеїстів, які у загальному строю перед бойовими прапорами військових частин, які беруть участь в Операції об`єднаннях сил на сході України, проголосили про любов до свого народу, та пообіцяли добре вчитись, щоб у майбутньому стати захисниками Української Держави.

Разом з нашими ліцеїстами присягу склали їх однолітки із Запоріжжя та Кривого Рогу. Після офіційних заходів на березі Дніпра відбулось символічне «братання» вихованців усіх трьох ліцеїв з вигуками «Слава» на адресу кожного з цих освітніх закладів.