Ліцеїсти обласного Кадетського корпусу  відзначили 24-у річницю з дня заснування навчального закладу



Єдиному на Луганщині навчальному закладу з військово- професійною спрямованістю навчання та виховання, Луганському обласному  ліцею  з посиленою  військово-фізичною   підготовкою

«Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», виповнилося    24 роки. Святкові заходи з цієї нагоди відбулися на новому стройовому плацу навчального закладу у м. Кременній.

У цей день традиційно відбувається і День відкритих дверей для усіх бажаючих, а також для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Цього дня до ліцею завітали  майже півтисячі гостей, серед яких і юнаки – девʹятикласники з усіх районів та міст Луганської області.

Привітати ліцеїстів та їхніх наставників прибули перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Роман Власенко, директор департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрій  Стецюк, голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута, голова Кремінської районної Ради Володимир Прокопенко, заступники Луганського обласного військового комісару, районні та міські військові комісари.

Усі учасники стали свідками яскравого військово-пісенного свята та мали змогу оцінити високий рівень стройової підготовки і злагоджених дій ліцеїстів.

Закінчилось свято яскравим плейкастом  «Я – українець, громадянин, патріот!», який підготували ліцеїсти для усіх гостей.