Молодіжна політика – пріоритет Луганщини!



9 жовтня 2017 року в Луганському обласному центрі підтримки молодіжних ініціатив (м. Сєвєродонецьк) за сприяння Управління молоді та спорту та Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації відбулася зустріч заступника міністра молоді та спорту України Олександра Яреми з молодіжними активістами області – представниками студентського самоврядування та громадських організацій області.

Вітаючи учасників заходу, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик зазначила, що сьогодні молодь Луганщини націлена на те, щоб рідний край розвивався, аби тут було комфортно працювати та навчатись, і готова активно впливати на покращення соціально-економічної та політичної ситуації в області.

Олександр Ярема відзначив, що приємно вражений кількістю учасників зустрічі, та розповів про тенденції розвитку молодіжної політики в Україні, можливості творчої реалізації та перспективи працевлаштування молоді.

У ході зустрічі молоді люди обговорили з гостем питання важливості відкриття молодіжних центрів, шляхи співпраці студентського самоврядування з органами влади та місцевого самоврядування, участь у регіональних, всеукраїнських та міжнародних грантових проектах.