“МОЯ КРАЇНА – КРАЇНА ЗМІН!”



Підбито підсумки обласного конкурсу спортивної фотографії “Моя країна – країна змін!”, організатором якого виступили Департамент освіти і науки Луганської обласної держадміністрації і Луганське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України під патронатом Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Конкурс проводився з метою популяризації та розвитку стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян різного віку, підняття відповідальності та почуття патріотизму до своєї країни. Учасниками стали більше шістдесяти закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти Луганської області.

8 лютого 2018 року в актовій залі Кремінської школи-гімназії відбулося урочисте нагородження призерів обласного конкурсу спортивної фотографії “Моя країна – країна змін!”. Загалом в семи номінаціях 27 закладів освіти було відзначено грамотами, а завдяки підтримці партнерів-спонсорів  ПП “Онопрієнко А.П.” та  Українського м’ясокомбінату –  значною кількості сувенірів та подарунків. Свято вдалося яскравим, атмосфера душевною.

Організатори Конкурсу напередодні відкриття Зимових Олімпійських Ігор побажали всім переможцям і учасникам активного спортивного життя, нових творчих зльотів та креативності!!!