Міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької віськово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») триває



4 квітня 2017 року в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в місті Рубіжному відбувся черговий етап – Теренова гра.

У заході взяли участь 10 роїв, які представляли загальноосвітні навчальні заклади міста. Гра проходила у вигляді квесту.  

Протягом певного часу за підказкою командам необхідно було знайти об’єкт, відповісти на питання, пов’язане з історією міста Рубіжного, сфотографуватися на його фоні повним складом рою та відправити фото у відповідну групу в соціальній мережі.

Під час гри учасникам довелося докласти чимало зусиль, щоб за підказкою визначити правильний напрямок руху. Маршрут передбачав відвідування як центральної частини міста, так і старої, місця, які пов’язані з історією розвитку Рубіжного.

Кожен рій старався показати якнайкращий результат та набрати максимальну кількість балів. Але гра є гра. Тож переможцями став рій «Нащадки козаків» (СШ № 10). Друге місце поділили рої «Січ» (ЗШ № 4) та «Джмелі» (ЗШ № 9). Почесне третє місце посіли рої «Сокіл» (ЗШ № 8), «Козачата» (ЗШ № 1), «Соколи» (КНВК «Рубіжанський ліцей»). Вітаємо переможців та призерів та бажаємо нових перемог.