Нарада з керівниками закладів освіти обласної комунальної власності



13 квітня 2018 року відбулася нарада Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації з керівниками закладів освіти обласної комунальної власності з питань функціонування освітньої галузі у 2018 році на території Луганської області.

У нараді взяли участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ю.В. Стецюк, заступник директора Департаменту – начальник управління освіти та науки Т.М.Ткачова, керівники закладів освіти обласної комунальної власності, начальник відділу енергозбереження   Управління промисловості, енергетики та енергозбереження Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Шокало С.В.,  начальник відділу по централізованому господарчому обслуговуванню закладів освіти, виконуюча обов’язки начальника планово-економічного відділу управління ресурсного забезпечення та аналізу економічної діяльності, спеціалісти відділу позашкільної освіти, виховання та інтернатних закладів управління освіти та науки Департаменту.

Заступник директора Департаменту – начальник управління освіти та науки Ткачова Тетяна Миколаївна          презентувала присутнім основні вимоги до конкурсу з визначення проектів освітніх обмінів між Луганською та Львівською областями,  наголосивши на особливому значенні даного питання.

М’ягкоход Василь Олександрович –  начальник відділу позашкільної освіти, виховання та інтернатних закладів зосередив увагу директорів шкіл-інтернатів на впровадженні І етапу плану заходів Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2018 -2026 роки.

Про пріоритетні напрямки  розвитку матеріально-технічної бази  закладів освіти обласного підпорядкування доповіла Антонова Іраїда Іванівна – начальник відділу по централізованому господарчому обслуговуванню закладів освіти.

Шокало Сергій Васильович – начальник відділу енергозбереження   Управління промисловості, енергетики та енергозбереження Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації у слайд-презентації висвітлив питання визначення базового рівня споживання енергоресурсів бюджетної установи.

Із рекомендаціями щодо правильної підготовки документації з фінансових та інших питань  присутніх ознайомила Муляр Марина Олександрівна –  виконуюча обов’язки начальника планово-економічного відділу управління ресурсного забезпечення та аналізу економічної діяльності Департаменту.

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк  зосередив увагу учасників наради на підвищенні якості організації освітнього процесу у закладах освіти обласної комунальної власності та створенні безпечних і комфортних умов для навчання і виховання дітей у загальноосвітній, санаторних та спеціальних школах-інтернатах області.

Всі питання наради були розглянуті та обговорені в плідній співпраці присутніми керівниками закладів освіти обласного підпорядкування та представниками Департаменту.

За підсумками наради директором Департаменту надані протокольні доручення щодо підвищення якості організації освітнього процесу у закладах освіти обласної комунальної власності.