Нарада з керівниками закладів освіти обласної комунальної власності



15 листопада 2019 року відбулася нарада Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з керівниками закладів освіти обласної комунальної власності з питань функціонування освітньої галузі у 2019 році на території Луганської області.

У нараді взяли участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, заступник директора Департаменту Тетяна Ткачова, спеціалісти Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та керівники закладів освіти обласної комунальної власності.

На нараді були розглянуті наступні питання:

  • Про основні вимоги до складання освітніх програм закладів освіти;
  • Приведення статутів закладів освіти обласної комунальної власності до вимог чинного законодавства України;
  • Про підсумки виконання ремонтних робіт і заходів щодо створення освітнього процесу;
  • Підвищення кваліфікації та атестація педагогічних працівників, питання ліцензування та освітньої діяльності;
  • Про підвищення якості організації освітнього процесу у закладах освіти обласної комунальної власності.

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк  зосередив увагу учасників наради на підвищенні якості організації освітнього процесу у закладах освіти обласної комунальної власності та створенні безпечних і комфортних умов для навчання і виховання дітей у загальноосвітній, санаторних та спеціальних школах-інтернатах області.

Всі питання наради були розглянуті та обговорені в плідній співпраці з присутніми керівниками закладів освіти обласного підпорядкування та представниками Департаменту.

За підсумками наради директором Департаменту надані протокольні доручення щодо підвищення якості організації освітнього процесу у закладах освіти обласної комунальної власності.