Нарада з питань організованого проведення в Луганській області ЗНО – 2019



24 квітня 2019 року у прес-центрі Луганської обласної державної адміністрації під головуванням директора Департаменту Юрія Стецюка  відбулася нарада з питань організованого проведення в Луганській області зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році. 

У  нараді взяли участь керівники та відповідальні працівники Лисичанського прикордонного загону, ГУНП України в Луганській області, Головного управління ДСНС України в Луганській області, Управління поліції охорони в Луганській області, Управління патрульної поліції в Луганській області Департаменту патрульної поліції,  відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, з питань запобігання та виявлення корупції  апарату облдержадміністрації, Департаменту охорони здоров’я, управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, Луганського обласного вузла спеціального зв’язку.

Відкриваючи нараду, директор Департаменту освіти і науки  Ю. Стецюк зазначив, що злагоджена та добре скоординована робота обласної державної адміністрації, силових структур, органів місцевого самоврядування  дозволить  на належному рівні створити безпечні умови для проведення в області зовнішнього незалежного оцінювання.

Учасники наради обговорили проблемні питання забезпечення належних умов на пунктах тестування, безпеки під час проведення ЗНО, організації підвезення учасників зовнішнього незалежного оцінювання до місць проведення ЗНО.