Нарада керівників відділів (управлінь) освіти в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації



13 січня 2017 року в Департаменті освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації під головуванням директора Департаменту освіти і науки Юрія Стецюка відбулася нарада керівників відділів (управлінь) освіти міських рад і райдержадміністрацій з актуальних проблем дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти області.

В нараді взяли участь заступник директора Департаменту Тетяна Ткачова, спеціалісти відділу дошкільної та загальної середньої освіти, відділу позашкільної освіти, виховання та інтернатних закладів.

Було розглянуто питання організації та проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  із навчальних предметів, зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році, організації забезпечення та обліку підручників учнів загальноосвітніх навчальних закладів, підсумки зимового відпочинку школярів, стан позашкільної освіти області.

Директор Департаменту освіти і науки  Юрій Стецюк окреслив першочергові завдання Департаменту, відділів (управлінь) освіти щодо вирішення проблем системи освіти області.