Настільні ігри для школярів про здорове харчування



Міжнародний благодійний Фонд «Жовто-Блакитні Крила» і ВГО «ПОРУЧ» у партнерстві з Дитячим Фондом Фонду Німеччини за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини передав закладам загальної середньої освіти області для використання в освітньому процесі 2021-2022 навчального року настільну гру про здорове харчування «The School of Healthy Food» розроблену і виготовлену в рамках проєкту «School Food Generation».

Громадський сектор залучений до реформування системи шкільного харчування. Дякуємо представникам громадських організацій, які активно допомагають закладам освіти області на шляху реформи, що принесе користь усьому суспільству нашої країни.

28.09.2021 у співпраці з МБФ «Жовто-Блакитні Крила» та ВГО «Поруч» в рамках проєкту School Food Generation у комунальному закладі «Кіндрашівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Станично-Луганської селищної територіальної громади» планується відкриття модернізованої шкільної їдальні.