Наукові успіхи учнів Луганської обласної МАН



Талановиті учні Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді продовжують підкорювати наукові горизонти шляхом активної участі у наукових конференціях…

28 березня 2019 року в місті Київ відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології», що проводилася Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Національним авіаційним університетом.

Дійсний член МАН секції «Комп’ютерні системи та мережі» Гєєнко Іван (учень 10 класу Лисичанської багатопрофільної гімназії) виступив на конференції з доповіддю «Організація віддаленого доступу до комп’ютерної системи». Юного науковця достойно підготував кандидат технічних наук, доцент кафедр програмування та математики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Захожай Олег Ігоревич керівник секції «Комп’ютерні системи та мережі».

Всього в конференції взяли участь понад 30 учнів-членів Малої академії наук України з різних куточків країни. Після підведення підсумків всіх учнів було нагороджено Сертифікатами, а також збірником тез доповідей учнів-членів Малої академії наук України.

Задоволений та натхненний науковою атмосферою Іван повернувся до рідних пенат з стійким твердженням продовжувати особисті наукові наробки та прагнути до успіху.

Бажаємо всім подальших творчих успіхів та наукових перемог!