Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку парламентаризму в Україні» до Дня юриста



Інститут політико-правових та релігійних досліджень у 2018 році до Дня юриста проводить Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку парламентаризму в Україні».

     Національний конкурс проводиться за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення, Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва  Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

     Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; залучення молоді до процесів законотворення, подальшого розвитку парламентаризму, створення умов для її творчого зростання; активізація науково-дослідницької роботи студентів та аспірантів.

     До участі у конкурсі запрошуються учні-члени Малої академії наук України, студенти вищих навчальних закладів України, аспіранти вищих навчальних закладів та наукових установ України.

     Конкурс проходить з 01 вересня по 08 жовтня 2018 року.

     Прийом конкурсних робіт здійснюється до 03 жовтня 2018 року.

     Конкурсні роботи разом з заявками встановленого зразка направляються у паперовому та електронному вигляді засобами поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта» на адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3) та на е-адресу (e-mail: institute2014@ukr.net), з позначкою «На конкурс».

      Додаткова інформація: www.facebook.com/ institute2015.