У Вищому професійному училищі № 94 оновлено Навчально-практичний центр



27 січня 2022 р. у Вищому професійному училищі № 94 презентовано  оновлений Навчально – практичний центр з професій  «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування», який було створено у 2018 році.

У 2021 році для модернізації Центру виділено 1395,7 тис. грн субвенції державного бюджету та  662,8 тис. грн з бюджету Луганської області.

Для модернізації та оновлення оснащення Центру було придбано та змонтовано сучасне обладнання: стенди для проведення лабораторно-практичних робіт, осцилографи, документ-лампа, інші необхідні засоби для проведення практичних занять з урахуванням новітніх технологій.

Щорічно понад 100 здобувачів освіти мають змогу проходити виробниче навчання з урахуванням усіх вимог до кваліфікованого робітника, які потребує сучасний ринок праці.

Запрошуємо скористатися нагодою здобути у Вищому професійному училищі № 94  найбільш затребувану сьогодні на ринку праці України професію «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування» абітурієнтів та доросле населення області.