Обласна школа-інтернат у Сєвєродонецьку працює у штатному режимі, – коментує директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк



Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації занепокоєний інформацією, яка розповсюджується в мережі інтернет щодо функціонування комунального закладу «Сєвєродонецька обласна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів».

На території області функціонують 11 інтернатних закладів освіти, з яких: 1 загальноосвітня школа-інтернат (м. Сєвєродонецьк), 4 спеціальні школи-інтернати (м. Сватове, м. Гірське, м. Рубіжне, м. Кремінна), 4 санаторні школи-інтернати (м. Рубіжне, м. Кремінна, м. Щастя, смт Новоайдар), обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус ім. героїв Молодої гвардії» (м. Кремінна) та обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту (м. Кремінна).

Відзначаю, що у Сєвєродонецькій обласній загальноосвітній школі-інтернаті розпочато новий навчальний рік. До навчання приступило 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Заклад продовжує функціонувати за кошти обласного бюджету. У ньому створено всі умови для навчання, проживання, виховання та соціалізації цієї категорії дітей. 29 серпня діти повернулися з літнього відпочинку.

Інтернат працює в штатному режимі.