Обласний науково-практичний семінар вчителів початкових класів



image326 березня на базі Старобільської гімназії відбувся обласний науково-практичний семінар вчителів початкових класів за темою «Інноваційні технології навчання і виховання учнів початкової школи в контексті вимог нового Державного стандарту».

В роботі семінару взяли участь вчителі, керівники районних методичнихоб’єднаннь, методисти районних методичних кабінетів Білокуракинського, Марківського, Міловського, Новоайдарського,Новопсковськогота Старобільського районів.

Учасників семінару ознайомили з історією гімназії та основними напрямками її роботи.

Змістовно та цікаво був представлений  науково-методичний супровід професійного розвитку вчителів початкових класів,  інноваційні технології навчання і виховання, які використовують у своїй роботі вчителі гімназії.

811

Учасники семінару відвідали інтегровані уроки  з математики та інформатики  у 4-му класі, з англійської мови та навчального предмету я у світі в 3-му класі, урок образотворчого мистецтва у 2-му класі.

image7Після завершення уроків гості мали змогу познайомитися з виставкою дитячих робіт «Світ дитячих захоплень».

Також на семінарі була представлена система позакласної та позаурочної роботи дитячо-юнацького центру «Натхнення»  гімназії, до складу якого входить літературно-творча студія «Первоцвіт», редакція газети «Гімназист», спортивний клуб, студія образотворчого мистецтва «Гармонія», хореографічна та вокально-хорова студії.