Обласний семінар координаторів конкурсів «Кенгуру», «Левеня», «Лелека»



15 листопада 2017 року гостинно відчинив двері комунальний заклад «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» для учасників традиційного обласного семінару міських та районних координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2017», Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2017» та Міжнародного конкурсу юних істориків «Лелека-2017», в якому взяли участь координатори з міст Лисичанська, Рубіжного, Сєвєродонецька, Біловодського, Кремінського, Попаснянського, Старобільського, Троїцького і Новопсковського районів Луганської області.

З підсумками проведення конкурсу «Левеня 2016-2017», особливостями проведення конкурсу «Левеня-2017» у нашій області присутніх ознайомив обласний координатор конкурсу, керівник секції КЗ «ЛОМАНУМ» Гончаров Віталій Вікторович. Учасники семінару мали змогу ознайомитися з  презентацією про перебування команди Луганщини у Всеукраїнському навчальному таборі «Левеня».

Обласний координатор Міжнародних конкурсів «Кенгуру» та «Лелека», директор КЗ «ЛОМАНУМ» Бардаш Олена Юріївна  звітувала присутнім про підсумки проведення «Кенгуру 2016-2017» і «Лелека 2016-2017» та звернула увагу на особливості проведення конкурсів у 2018 році.

Бурмістренко Тетяна Миколаївна, Сєвєродонецький координатор конкурсу «Левеня» розповіла про Всеукраїнський семінар координаторів конкурсу у с. Яремче, де під час роботи в групах обласні координатори опрацювали задачі, подані до оргкомітету, які будуть запропоновані дітям у наступних конкурсах.

Гоженко Олена Володимирівна, вчитель фізики Лиманської ЗОШ І-ІІІ ступенів Старобільскої районної ради поділилася враженнями щодо перебування у таборі «Левеня» у місті Львові.

Завершився захід нагородженням координаторів конкурсів за плідну роботу та підписанням договорів про подальшу співпрацю. Всі учасники семінару отримали матеріали для проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру 2017-2018», Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня 2017-2018» та Міжнародного конкурсу юних істориків «Лелека 2017-2018».