Оздоровлення та відпочинок на тлі неймовірних краєвидів



З 11 по 24.07.2019 року 68 дітям пільгових категорій з м. Сєвєродонецьк, м. Лисичанськ, м. Кремінна та Попаснянського району випала неймовіра нагода оздоровитися, відпочити та відволіктися від життєвих труднощів та негараздів у дитячому лікувально-оздоровчому комплексі «Сокіл», що розташований у Галицькому районі Івано-Франківської області.

Значна частина дітей жодного разу не відпочивала в дитячому таборі, а деякі навіть не виїздили ніколи за межі Луганської області. Тому, очікувано, діти отримали неймовірну, яскраву палітру вражень та позитивних емоцій.

Заклад має територію у 10 га, з трьох боків оточений хвойним лісом та в 500 метрах від кришталево чистої р. Лімниці. Клімат у віддаленому від вуличного шуму куточку, оточеному чудовим прикарпатським лісом із столітніми дубами та вічнозеленими ялинами, зціляє людські тіла, живить дітей своєю незамінною силою та оздоровлює підростаюче покоління.  На території комплексу розміщені 7 житлових корпусів, лікувальний корпус, їдальня, музей старовини, кімнати гурткової роботи, сауна з басейном, спортивні майданчики, волейбольне, баскетбольне та 2 футбольних поля, тренажерний зал, зал ЛФК, батути, настільний футбол та аерохокей, а також у літній період працюють 5 басейнів, два з яких в закритому приміщенні, а три під відкритим небом.

Зрозуміло що дітям сумувати не довелося. Дозвілля робили насиченим та різноманітним велика команда досвідчених вожатих. Кожна дитина мала змогу проявити свої таланти в танцях, вокалі, спорті чи театральному мистецтві. В кінці зміни було нагороджено почесними грамотами 15 найактивніших дітей (шестеро з них приїхало саме з Луганщини).

Велика вдячність Злученому Українсько-Американському Допомоговому Комітету, адміністрації табору за надану можливість дітям Луганщини оздоровитися, відпочити й побачити Україну за межами своєї області.

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/