«Організація планування та методичного супроводу навчальної та навчально-виховної роботи у 2016-2017 навчальному році



15.09.2016 р. Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області на базі ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище» була проведена інструктивно-методична нарада для методистів, заступників директорів з навчальної та навчально-виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Організація планування та методичного супроводу навчальної та навчально-виховної роботи у 2016-2017 навчальному році».

1У роботі наради взяли участь: Курятнікова І. Ю., головний спеціаліст відділу професійної освіти Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації; Артюшенко В. І., директор НМЦ ПТО у Луганській області; методисти кабінету загальноосвітньої підготовки і виховної роботи НМЦ ПТО у Луганській області.

На нараді розглядалися зміни в нормативно-правовій базі, які регламентують діяльність професійно-технічних навчальних закладів. Було надано методичні рекомендації щодо викладання предметів загальноосвітньої підготовки та організації виховної роботи в  2016-2017 н.р., проаналізовано результати моніторингового дослідження навчальних досягнень учнів ПТНЗ Луганської області під час складання ЗНО-2016, розглянуто особливості проведення ЗНО та ДПА в 2017 році.

Особлива увага під час проведення наради приділялась  проведенню Всеукраїнських спортивних ігор серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України «Козацька наснага», Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017», Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та  Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE».