Освітній центр «Донбас- Україна» працює на базі Луганського державного медичного університету



З метою залучення до вступу на навчання за спрощеною процедурою до вищих навчальних закладів Луганської області на базі ДЗ «Луганський державний медичний університет», який з 2014 року переміщено до м. Рубіжного,  організовано роботу освітнього центру «Донбас – Україна».  До центру звертаються випускники з непідконтрольних українській владі територій Луганської та Донецької областей,  а також  ті,  хто проживає на території розмежування та лінії зіткнення.

Для абітурієнтів, які не мають документа про базову або повну загальну середню освіту державного зразка, але бажають здобувати освіту в ЛДМУ, створено умови  для проходження  річного оцінювання та державної підсумкової атестації та здобуття документів про освіту на платформі освітнього центру «Донбас Україна». Абітурієнти проходять  річне оцінювання та складають державну підсумкову атестацію  на базі ЗОШ № 8  м. Рубіжного. Отримавши тимчасову довідку про здобуття повної загальної середньої освіти, абітурієнт має змогу  подати  документи до приймальної комісії  медичного університету та скласти комплексний вступний іспит з біології та хімії або фізики (за вибором абітурієнта). Іспит проводиться у  форматі тестування.

Станом на 24 липня 2017 року вже 10 вступників мають змогу подати документи до приймальної комісії університету та бути допущеними до конкурсного відбору за спрощеною процедурою. На період вступних іспитів абітурієнтам та особам, які їх супроводжують, надаються місця в гуртожитку.

Прийом документів на місця державного замовлення закінчився 20 липня 2017 року, а на контрактну форму навчання через ОЦ «Донбас – Україна» здійснюється  до 30 вересня.  

Шановні абітурієнти! ДЗ «Луганський державний медичний університет» запрошує  вас на навчання!   Наша адреса: Луганська обл., м. Рубіжне, вул. Будівельників, 32.

Телефони: +38 (097) 554-66-36;  +38 (095)031- 54- 57; +38(063) 380-23-49.

Наш сайт: www.lsmu.edu.ua

Не втрачайте нагоди приєднатися до щирої студентської сім‘ї та отримати достойну освіту!