Освітній центр «Донбас- Україна» працює на базі Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка



З квітня 2017 року на базі Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка налагоджено роботу освітнього центру «Донбас-Україна». За час роботи до освітнього центру звернулось особисто або в телефонному режимі 27 випускників шкіл 2015-2017 рр. Кожний заявник отримав консультацію відповідно до своєї індивідуальної ситуації. Чотири особи після відповідної консультації успішно склали вступні випробування з історії України, української мови та літератури, іноземної мови для вступу на навчання в ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка на денну форму навчання за контрактом (спеціалізація 081 «Право» / 262 «Правоохоронна діяльність»).

У серпні 2017 року ще 5 абітурієнтів з непідконтрольних територій та територій, що розташовані на лінії зіткнення, планують складати вступні випробування для вступу на навчання в ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка на заочну форму за контрактом.

У своїй роботі освітній центр тісно співпрацює із загальноосвітніми школами № 8, № 14 м. Сєвєродонецька з питань проходження за спрощеною процедурою державної підсумкової атестації особами, які не мають документа про повну загальну середню освіту державного зразка.

Шановні абітурієнти! Нагадуємо, що до 30 вересня 2017 року ви маєте змогу вступити до університету через освітній центр «Донбас – Україна». Скористайтеся шансом отримати якісну вищу освіту й стати кваліфікованими правознавцями!