Освітянам: питання i відповіді про вакцинацію від COVID-19



Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України продовжує співпрацю з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні на підтримку проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19.

У рамках співпраці ЮНІСЕФ разом з Міністерством охорони здоров’я України, Центром громадського здоров’я, за підтримки Уряду Швейцарії, розробили посібник «Освітянам: питання i відповіді про вакцинацію від COVID-19». Цей посібник допоможе отримати більше інформації про щеплення від COVID-19 та містить відповіді на найпоширеніші запитання.

Посібник «Освітянам: питання i відповіді про вакцинацію від COVID-19» підготовлено як у друкованому вигляді, так i в електронному за посиланням: bit.ly/education_vaccination та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації отримав посібники про щеплення від COVID-19 від Міністерства освіти і науки України та передав управлінням (відділам) освіти територіальних громад області, закладам обласної комунальної власності та закладам професійної (професійно-технічної) освіти для подальшого розповсюдження серед працівників освітньої галузі.